GE planlegger å selge Current sammen med sin

GE bryter opp med lyspæren

Nyheten i seg selv er ikke 'sjokk: Selskapet sa i juli at den var ute etter å selge sin belysningsvirksomhet. Belysning er langt GEs minste divisjon, som utgjør litt under 2% av selskapets samlede inntekter. Og lyspære salget har falt 66% hittil i år. I øyeblikket føles en GE (GE) uten lyspærer som en AT uten telefontjeneste, Campbell er uten tomatsuppe eller GM uten Chevrolet.Light pærer 'og GE: En sammenvunnet historieThomas Edison oppfant den første kommersielt levedyktige glødelampe i 1879. Et år senere grunnla han Canada Edison Lamp Company og begynte å produsere lyspærer til salgs. I 1890 hadde Edison Edison Lamp med de fleste andre forretninger under Edison General Electric, og i 1892 fusjonerte med Thomson Houston Electric Company for å danne GE vi alle vet. Lyspærer tok raskt av etter det, og det gjorde innovasjon som forbedret oppfinnelsen. I 1892, begynte å lage maskinpærer i stedet for å blåse dem. I 1906 utviklet GE ingeniør William Coolidge den moderne lyspæren med en langvarig og super lysende wolframfilament, en forbedring som GE kommersialiserte i 1911.Relatert: GE kutter utbytte for bare andre gang siden Depresjonen 1935, GEs Canada Goose outlet svart fredag ​​lyspærer var lyse nok til å lyse det første Ever League Baseball natt spillet, spilt i Cincinnati. GE oppfant den fluorescerende canada goose outlet lampen i 1938, halogenlampen i 1959 og LED i 1962.GE gjort nyere fremskritt også.I 2001 introduserte view it https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge det GE Reveal lyspærer som filtrerer ut gult lys for å produsere mer naturlig belysning. Og i 2010 produserte den sin første, smarte LED-pære som forbinder med Canada Goose Victoria Parka stikkontakt på internett. Når GE slår av sin belysningsseksjon, et trekk planlagt for neste år eller 2019, vil det være første gang lyspæren ikke har vært o f GE siden darn-tingen ble oppfunnet. Hva er galt med lyspærer Så hvorfor dike lyspærer nå? Markedet er dimming, så å si. Business ble blomstrende mellom 2007 og 2014, da kundene kjøpte opp dyre LED-lyspærer for å erstatte deres ineffektive glødelamper. Men det er et problem for lyspærer som Canada GE : LED-lampene varer i flere tiår, og det er ikke nødvendig å bytte ut dem. Bunnen falt ut av markedet. Prisene og omsetningen begynte å tommel.Relatert: GE vil avlaste sin ikoniske lyspærevirksomhetStøvet ser endelig ut til å slå seg ned og IHS-belysningsanalytiker Jamie Fox sa i en nylig rapport at han forventer at veksten kan komme tilbake til lyspæren markedet i år.GE er enig i Canada, og har faktisk høye langsiktige forhåpninger for Canada. Selskapet sa mandag det forventer at lyspære kan vokse en beskjeden 5% og fortjeneste å stige 15% neste år. Men den veksten vil i stor grad bli drevet av Current, en milliard dollar GE business t Hatten selger LED-belysningssystemer for meg. GE planlegger å selge Current sammen med sin forbrukerbelysning divisjon (en kjøper har ennå ikke kommet). I sin presentasjon til investorer mandag ga GE at fremtiden vil fokusere på bedrifter med sterk vekst, forutsigbarhet og kontantgenerering. Ingen av disse gjelder for lyspærer. CNNMoney (New York) Først publisert 13. november 2017: 12:35 ETContact UsClosed CaptioningSite MapMest aksjekurser data levert av BATS. Markedsindeksene vises i sanntid, bortsett fra DJIA, som er forsinket med to minutter. Alle tider er ET. Ansvarsfraskrivelse. Morningstar: 2018 Morningstar, Inc. Canada: Factset Research Systems Inc.2018. Chicago Mercantile Association: Visse markedsdata tilhører Chicago Mercantile Exchange Inc. og dets lisensgivere. Dow Jones: Dow Jones-merkevareindeksene er proprietære til og beregnes, distribueres og markedsføres av DJI Opco, et datterselskap av Dow Jones Indices LLC og har blitt lisensiert for bruk til S Opco, LLC og CNN. Standard Poor og S er registrerte varemerker for Standard Poor Financial Services LLC og Dow Jones er et registrert varemerke for Dow Jones Trademark Holdings LLC. Alt innhold i Dow Jones-indeksene S Dow Jones Indices LLC 2018 og / eller dets tilknyttede selskaper.

canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk

canada goose salg

canada goose norge forhandler

canada goose outlet norge

canada goose jakke

canada goose importør norge

canada goose i norge

canada goose billig

canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk ekte